Fowler fører i Florida – McIlroy missede cuttet

Rickie Fowler (til højre) fører i The Honda Classic, mens Rory McIlroy (til venstre) missede cuttet.
Rickie Fowler (til højre) fører i The Honda Classic, mens Rory McIlroy (til venstre) missede cuttet.

Med endnu en runde i 66 slag (-4) fører Rickie Fowler efter 2. runde af PGA Tour turneringen The Honda Classic på PGA National Champion i samlet -8.
Fowler gik endnu en bogeyfri runde på banen i Florida og dermed er han den eneste spiller i turneringen, der har præsteret dette. Dermed fører han inden weekenden med et slag til Jimmy Walker, der gik dagens runde i 66 slag.
Walker afsluttede runden med at hole et 13 meter langt eagleputt på par-5 hullet 18.
Rickie Fowler er godt spillende for tiden og vandt tidligere på året Europatour turneringen i Abu Dhabi og i sine sidste 21 turneringer har han vundet de 5. Fowler førte også for 3 uger siden inden weekendens runder i Waste Management Phoenix Open, men endte med at tabe i omspil til japaneren Hideki Matsuyama.
Dét var et nederlag, som tog hårdt på Fowler, da hans farfar var blandt publikum den søndag eftermiddag. Derfor bliver det spændende at se næste dage, om han kan lukke turneringen denne gang.
Jimmy Walker
Jimmy Walker

Sergio Garcia, der førte efter første runde, er yderligere et slag efter Fowler, som han har gået i bold med de 2 første runder.
Verdensranglistens nummer 3, Rory McIlroy, missede cuttet efter endnu en runde i +2 og endte i +4 sammenlagt. Dermed brugte han ét enkelt slag for meget i forhold til cuttet, som blev på +3.
McIlroy havde store problemer med sin putter på første runde og på anden runde var det som ofte før på den svære PGA National Champion bane vandet, der drillede spillerne – og specielt McIlroy.
På hul 5 – et par-3 hul – blev han noteret for en 6’er. På hullet valgte McIlroy at slå fra en vandhazard istedet for at droppe, men endte med at slå i mere vand og på hul 15 – ét af de såkaldte ”The Bear Trap” huller – slog han også i vandet, og endte med en dobbeltbogey.
McIlroy var også selv meget skuffet og ville ikke tale med de fremmødte journalister efter runden. Dermed misser McIlroy cuttet for andet år i træk i denne turnering og nu kan han bruge weekenden på at træne, inden det går løs på Doral til World Golf Championship i næste uge.
The Honda Classic, leaderboard