Jason Bohn fik mindre hjerteanfald

27-08-15 PGA Tour 2015, The Barclays, Plainfield CC, Edison, NJ, USA. 27-30 Aug. Jason Bohn of United States during the first round.
Den amerikanske golfspiller Jason Bohn havde brystsmerter efter anden runde af Honda Classic, som spilles på PGA National i Florida. Jason Bohn tog efter sin runde, i +2, på hospitalet, hvor lægerne kunne konstatere at Bohn havde haft et mindre hjerteanfald. Jason Bohn blev på hospitalet natten over og hans helbred vurderes nu at være stabilt.
–Læs også: Fowler fører i Florida – McIlroy missede cuttet
Jason Bohn klarede ellers lige netop cuttet i turneringen, men måtte altså trække sig inden finalerunderne. Den 42 årige Jason Bohn ligger nummer 71 på verdensranglisten og har vundet to turneringer på PGA touren i sin karriere.
Turneringen føres af Ricky Fowler, men både Jimmy Walker, Sergio Garcia og Adam Scott er indenfor 3 slag.