WITB: Louis Oosthuizen

Louis Oosthuizen
Thorbjørn Olesen var forsvarende mester i sidste uge på Europa Touren, da der blev spillet ISPS Handa Perth International i Australien. Danskeren missede cuttet, og som ny mester kunne i stedet kåres en sydafrikaner, der stillede op som en af storfavoritterne.
– Læs mere: King Louis vinder i Australien
Som nummer 22 på verdensranglisten var Louis Oosthuizen den højst rangerede spiller ved turneringen down under, og den 33-årige sydafrikaner gik hele vejen og vandt med et enkelt slag foran Alexander Levy fra Frankrig. Med sejren avancerede King Louis, som han ofte kaldes på touren, ind i top-20 på verdensranglisten som nummer 19, mens han nu er nummer otte på Race to Dubai Rankings.
– Læs mere: Søren Kjeldsen får fornem hæder
Louis Oosthuizen har i mange år været trofast spiller hos Ping, og det er han også fortsat. Nedenfor ses en oversigt over det udstyr, der var med til at sikre ham karrierens ottende sejr på Europa Touren.
Driver: Ping G30 LS Tec (10,5 grader).
3-kølle: Ping G (17,5 grader).
Jern (3): Ping Crossover G-3X (19 grader).
Jern (4-9): Ping S55.
48-grader wedge: Ping S55.
50-grader wedge: Callaway Mack Daddy 3.
54-grader wedge: Callaway Mack Daddy 3.
60-grader wedge: Callaway Mack Daddy 3.
Putter: Ping Scottsdale TR Senita Counterbalanced.
Bold: Titleist Pro V1x.
ISPS Handa Perth International, resultat.