Nu kommer der fest og farver på Champions Touren

JohnDaly_doha14-260638Den første weekend i maj spilles Insperity Invitational på Champions Touren i nærheden af Houston, og det kommer næppe til at gå stille og roligt for sig. Ugen forinden fylder John Daly nemlig 50 år, og er dermed kvalificeret til at spille med.
Daly, der er mest kendt for sin ligefremme personlighed, der flere gange har fået ham i problemer, glæder sig meget til at komme ud blandt sine gamle med(eller mod-)spillere på Touren.
— Læs også: Video: Daly kastede sit jern i Lake Michigan!
JohnDaly_lytham12-230289– Det er syv år siden at jeg sidst havde en almindelig turneringskalender. Mit spil har ikke været så godt, men jeg har arbejdet rigtigt hårdt på det seneste og jeg er virkelig klar til at komme ud og spille på fast basis, sagde han på en telefonkonference for nyligt.
Dalys sidste sejr kom ved Farmers Insurance Open i 2004, og de sidste mange år har han hovedsageligt levet af sponsorinvitationer. Hans sejre ved PGA Championship i 1990 og The Open i 1995 gør at han stadig kan spille de to majors, men han ser frem til mestendels at spille 54-hullers turneringer på Champions Touren.
– Jeg vil hellere slutte som nummer fem eller seks end jeg vil fedtspille mig til en andenplads. Jeg tror at de tre runder passer fint til min aggressive stil, sagde Daly.