Optimistisk Woods: – Jeg har det meget bedre nu

15-08-15 PGA Tour 2015, US PGA CHAMPIONSHIP, Whistling Straits, Kohler, Wisconsin, USA. 13-16 Aug. Tiger Woods of United States answers questions after completing round two action that was suspended Friday due to weather during the first round.
Da Tiger Woods i december talte med pressen i forbindelse med Hero World Challenge, sagde han at han “ikke kunne se lyset for enden af tunnellen”. Siden da har Woods ikke vist sig offentligt, men dog postet en blog på sin hjemmeside, hvor han var noget mere positiv.
Onsdag mødte han så igen pressen, da han skulle åbne The Playgrounds, som er en lille træningsbane på hans nye anlæg, Bluejack National, som åbnede i efteråret. Og selvom han stadig ikke kunne sætte en dato på sin tilbagevenden, så var det en langt mere optimistisk Woods, der talte om sin vej tilbage.
— Læs også: Video: 11-årig laver hole-in-one foran Tiger Woods
19-6-2015 PGA Tour 2015, U.S. Open Championship, University Place, WA, USA. 18-21 Jun. Tiger Woods of United States during the second round.
– Det er bare meget bedre end dengang (i december, red.). Jeg havde det ikke godt, og det kunne man se på mig. Jeg kunne ikke lege med mine børn, og det gjorde ondt. Nu kan jeg gøre en masse med dem. Sprinter jeg frem og tilbage med dem? Nej, jeg kan ikke følge med dem. Men jeg deltager mere i deres liv. Jeg kan gøre flere ting med dem, og en af de ting er at spille golf, sagde Woods, der dog understregede at han nøjes med at chippe og putte og kun for nyligt er begyndt at slå bløde 9-jern.
— Læs også: Tiger Woods fylder 40 år. Han er ikke fed, men er han færdig?
Woods gennemgik to operationer i ryggen på 18 måneder, og fik en opfølgende operation i oktober, og selvom fremtiden er alt andet en lys, så har han stadig et håb om, at komme tilbage.
– Jeg kan ikke sige, at jeg spiller i næste uge, eller i Houston, at jeg spiller dér eller der. Det aner jeg ikke. Jeg skal nok lade alle vide det, når jeg selv ved det. For lige nu aner jeg intet. Men jeg ved dog, at jeg har det meget bedre end jeg havde i december, lød det fra Woods.