Video: 11-årig laver hole-in-one foran Tiger Woods

TaylorCrozierDer findes dage, man husker hele sit liv. Øjeblikke man aldrig glemmer. Og sådan et havde 11-årige Taylor Crozier onsdag, da han deltog i åbningen The Playgrounds, der er en 10-hullers træningsbane på Tiger Woods’ nye anlæg, Bluejack National.
Tiger Woods brugte hele dagen på Bluejack National, hvor han mødte pressen, talte om sin vej tilbage fra rygoperationen, og så skulle han altså også spille en smule med ved åbningen af The Playgrounds.
— Læs også: Video: Her er beviset. Rygterne om Tiger var falske
Her havde Taylor Crozier sammen med en anden juniorspiller vundet retten til at være med, og det var Taylor der skulle slå det første officielle slag på banen.
Banen starter med et par-3 hul på 73 meter, og Taylor sendte et enestående slag afsted, som altså endte i hullet til udelt jubel fra de tilstedeværende tilskuere. Her i blandt var altså Tiger Woods, der løb hen og omfavnede den unge mand med ordene “Are you kidding me!!”.
Du kan se det hele i videoen herunder.