Husker Du? – Spillere Der Forsvandt fra Rampelyset

Anthony Kim
anthony vinderHusker du Anthony Kim USA, den stadig unge amerikaner som har vundet 3 PGA turneringer, deltaget i Ryder Cup og Presidents Cup?
Hvis ikke, så  er det måske fordi han ikke har spillet golf siden 2012 efter en  fejlslagen ankeloperation
Anthony Kim fik sit PGA-Tour kort I 2007 som 20-årig, opnåede 4 top 10 placeringer og skød næstlaveste runde i det års U.S. Open. Hans talent var åbenlyst og han spurtede op ad alle ranglister .
I 2008 vandt han sin første PGA-turnering- Wachovia Championship- med laveste samlede score i turneringens historie, og folk begyndte at tale om den næste Tiger Woods- en ny superstjerne.
Anthony Kim toppede på det tidspunkt sin karriere ved at ligge nr 6 på verdensranglisten, en placering som han opnåede på forbløffende kort tid.
Derefter stilnede stormen en smule af, og Anthony Kim løb ind i disciplinære og svingtekniske problemer, men var dog stadig i vælten og stadig i top 10 på verdensranglisten.
AnthonyI 2012 var det slut. Anthony Kim fik foretaget en ankeloperation og herfra breder både skaderne og rygterne sig. Anthony Kim har ikke spillet golf siden, og ifølge ham selv skyldes det, at han bliver ved med at være skadet i et omfang, som ikke giver mulighed for at spille på hverken højt eller lavt niveau.
Et robust rygte påstår dog at Anthony Kim ikke spiller golf, fordi han er så godt forsikret at forsikringssummen i sig selv sikrer ham økonomisk for resten af livet. Et andet rygte antyder at Antony Kim blev taget i en drug-test, og han var I forvejen kendt for sin festglæde. Begge rygter afviser hovedpersonen, i de få interviews han giver, og han hævder at han vil spille igen, så snart han er skadesfri.
Han er trods alt kun 30 år gammel.