Putter Jordan Spieth bedre end Usain Bolt løber?

jj
Kan man sammenligne præstationer på tværs af sportsgrene?
Det mener magasinet Laureus World Sport, som hvert år siden 2000 har kåret årets bedste sportspræstation, og nu er tiden kommet til at finde den bedste fra 2015.
To gange tidligere er en golfspiller løbet med titlen som verdens bedste sportsmand, og begge gange var det selvfølgelig Tiger Woods, som i sine glansår 2000 og 2001, satte andre verdensstjerner af i kapløbet om æren.
— Læs også: Jordan Spieth har ikke vænnet sig til opmærksomheden
Titlen er tidligere tilfaldet Roger Federer 4 gange og Lance Armstrong en enkelt gang. Sidstnævnte pris er dog trukket tilbage i forbindelse de dopingskandaler, som i den grad har plettet Armstrongs image.
Jordan Spieth havde, som mange nok er bekendt med, et fantastisk år med sejre i blandt andet Masters og US Open, og han er nomineret på lige fod med sportskendisser som Lewis Hamilton, Lionel Messi og Usain Bolt.
UsainHvorvidt Jordan Spieth har en chance for at løbe med titlen står lidt hen i det uvisse. Havde han  vundet The Open og PGA Championship, var han et oplagt bud, men Messi er i øjeblikket bookmakernes favorit. Spieth er desuden nomineret i kategorien ‘Årets Gennembrud’, hvor også Jason Day og Chiles fodboldlandshold er at finde.
— Læs også: Video: Spieth r*vheldig med ikke at ryge i vandet
Juryen består af blandt andet Franz Beckenbauer, Boris Becker, Sir Bobby Charlton, Sebastien Coe, Marcel Desailly og Martina Navratilova.
Ceremonien vil blive afholdt i Berlin d. 18 april.
De nominerede til prisen for årets bedste sportspræstation i 2015 er:
Usain Bolt (Atletik) – 3 guldmedaljer ved verdensmesterskaberne i sprint
Stephen Curry (Basketball) – Kåret som NBA’s mest værdifulde spiller
Novak Djokovic (Tennis)– Verdens nr 1 og 3 Grand Slam sejre i 2015
Lewis Hamilton (Motorsport) – Verdensmester i Formel 1
Lionel Messi (Fodbold) – Vinder af Ballon d’Or
Jorda Spieth (Golf) – Vinder af Masters og US Open