Startede med en birdie – endte i +37: – Det er jo bare golf

30-5-2015 PGA Tour 2015, AT&T Byron Nelson Championship, TPC Four Seasons Resort, Irving, TX, USA. 28-31 May. Steven Bowditch of Australia hits his opening tee shot on #1 during the third round.
Steven Bowditch gik fire runder i 80’erne på Trump National Doral, der i sandhed viste sig som et ‘Blue Monster’ for den 32-årige australier, der er nummer 78 i verden.
– Jeg tror, at der var fire dusin bolde i mit skab inden turneringen, og det her er min sidste, lød det med et smil fra Bowditch efter han havde lukket turneringen med en par på sidste hul.
Hans 325 slag over fire runder er det højeste nogensinde i en WGC-turnering, og det er desuden første gang siden 1983, at en spiller skød fire runder på 80 eller mere på PGA Touren.
— Læs også: McIlroys 3-jern kommer i glas og ramme på Doral
Som nævnt i overskriften startede det hele med en birdie på allerførste hul. Desværre blev de resterende 71 huller en veritabel katastrofe for Bowditch.
i19/07/2015 European Tour 2015, 144th OPEN CHAMPIONSHIP, Old Course, St. Andrews, Fife, Scotland, UK. 16 - 19 Jul. Steven Bowditch of Australia during third round on Sunday.
På anden runde præsterede australieren både en triplebogey, en firedobbelt bogey og en seksdobbelt bogey. Sidstnævnte kom via en 10’er på par-4 hullet 14.
Under weekendens sidste 36 huller præsterede Bowditch flere triplebogeys (3) end birdies (2), men alligevel overvejede han aldrig, at trække sig. Hans spil kunne godt bruge alt det træning han kunne få, mente han.
— Læs også: The Blue Monster venter på Kjeldsen & Co.
– Jeg skød 37 over par, men fik stadig en pæn check, så det er slet ikke så slemt. Det er jo bare golf. Selvfølgelig er der ingen der ønsker, at spille som jeg gjorde i dag, men så er det heller ikke værre. Det er en af årets største turneringer. Jeg er her. Og jeg har fortjent at være her – uanset hvor dårligt jeg spillede, lød det fra Bowditch, der nu planlægger et par træningsdage i Florida-området.
Det bliver dog næppe på Blue Monster.
Steven Bowditch fik $48.000 for sin deltagelse ved WGC-Cadillac Championship.
WGC-Cadillac Championship, leaderboard