17-årig dansker igen udtaget til international turnering

14-09-15 PING Solheim Cup 2015, Golf Club St. Leon Rot, Germany. 14-15 Sep. Puk Lyng Thomsen of Denmark during the event..
Den 17-årige Puk Lyng Thomsen fra Frederikshavn er af den Europæiske Golf union udtaget til at spille med ved den første udgave af en ny holdturnering ved navn The Patsy Hankins Trophy, som spilles i Portugal fra d. 16.-18. marts.
Patsy Hankins var en fremtrædende golfpersonlighed fra New Zealand, som i sin levetid gjorde et stort arbejde for kvindegolf. Hun døde i 2015 og nu hyldes hun altså med en Ryder Cup-lignende turnering.
— Læs også: Undersøgelse: 60 % af professionelle danske golfspillere har underskud
12 spiller fra Europa spiller mod 12 spillere fra Asien dyster i tre dage i foursomes, fourballs og singler, inden en vinder kan kåres. Og det bliver altså med en dansk deltager på det europæiske hold.
Puk Lyng Thomsen er godt rustet til opgaven, da det blot er et halvt år siden, at hun var med ved PING Junior Solheim Cup sidste år. Ved den lejlighed lykkedes det ikke i tre matcher danskeren at få point, men nu får hun altså en ny chance for at brænde igennem.
Sidste år blev Puk Lyng Thomsen en suveræn vinder af det danske mesterskab i slagspil, og det er altså en yderst talentfuld pige, der skal repræsentere Europa i Portugal.