Sydkoreansk dominans i Kina – Emily i top-25

Emily er bedste dansker i Kina
Emily er bedste dansker i Kina

Ikke alle spillere nåede at blive færdige med deres anden runde af den forsinkede World Ladies Championship turnering i Kina, men alle fire danskere har dog spillet 36 huller.
Emily Kristine Pedersen havde en svær første runde, hvor hun igår kun nåede seks huller, som hun spillede i +2. Da hun kom på banen igen fredag gik hun resten af første runde i +4 og kom altså rundt i +6 samlet, og lignede langt fra en deltager i weekenden.
Den korte pause mellem første og anden runde må Emily dog have brugt usædvanligt konstruktivt, for på dagens sidste 18 huller fire birdies og en eagle på vej mod en runde i -4, og er dermed på en delt 24. plads i +2 ved slutningen af fredagens spil.
— Læs også: Lucas og ‘MØM’ videre til weekenden efter flotte runder
Helt så godt ser det ikke ud for de øvrige danskere. Nicole Broch Larsen er i +7 samlet på en delt 73. plads med to slag op til det projekterede cut, som dog sagtens kan rykke sig på den svære bane.
Malene Jørgensen gik en 81’er i første runde, hvor det blandt andet blev til en 11’er på et par-5 hul. Anden runde klarede hun dog 10 slag bedre og er i +8 samlet.
Nicole Broch Larsen spiller sammen med Emily i holdturneringen
Nicole Broch Larsen spiller sammen med Emily i holdturneringen

Imens både Nicole og Malene nok vil holde godt øje med hvor hurtigt cutgrænsen rykker sig lørdag morgen, så er løbet nok kørt for Nanna Koerstz Madsen, der ellers startede bedste af alle danskerne på første runde, hvor hun var i -2 efter de første fem huller. Til sidst blev det dog til to runder i 77 slag og en samlet score i -10.
— Læs også: Undersøgelse: 60 % af professionelle danske golfspillere har underskud
Sideløbende med den individuelle turnering spilles også en holdturnering, hvor Emily Kristine Pedersen og Nicole Broch Larsen repræsenterer Danmark. Her er de to danske piger nummer fem, og da de bedste 10 hold også skal spille i weekenden ligner det altså to weekend-runder for Nicole selvom hun skulle misse cuttet.
I toppen af leaderboardet er der tæt pakket af sydkoreanere. De indtager således ni af øverste 11 pladser, og Han Sol Ji, der fører i -6 samlet har endda kun spillet tre huller af sin anden runde.
World Ladies Championship, leaderboard