Kongen bryder langvarig Masters-tradition

Arnold Palmers som æres-starter i 2015
Arnold Palmers som æres-starter i 2015

Siden 2007 har ‘The King’, Arnold Palmer, slået det første slag ved The Masters som såkaldt æres-starter. I år bliver det dog anderledes, da Palmer har meddelt at han ikke stiller op.
Den 86-årige Palmer planlægger stadig at deltage ved den traditionelle Masters-dinner, der afholdes tirsdag aften, og som har deltagelse af alle tidligere vindere.
— Læs også: Augusta National vil gøre Masters-banen længere
Palmer skadede sin skulder i december 2014, og har haft svært ved at slå golfbolde siden. Han valgte dog i 2015 at slå sit slag på første tee på trods af, at han også var i smerter dengang. I år vælger han dog at springe over, har han meddelt formanden for Augusta National, Billy Payne.
'The Big Three' - Player, Nicklaus, Palmer.
‘The Big Three’ – Player, Nicklaus, Palmer.

– Jeg talte med Arnold den anden dag, og vi har fuld forståelse for hans situation. Han vil – uanset om han slår et slag eller ej – være velkommen på første tee med de andre æres-startere. Det bliver en fantastisk dag, sagde Billy Payne til Tim Rosaforte fra GolfChannel.
— Læs også: The Masters: Hvorfor en grøn jakke?
De første tre år var Arnold Palmer alene om at hvervet, men i 2010 fik han selskab af Jack Nicklaus, og i 2012 fuldendte Gary Player så ‘The Big Three’ på første tee torsdag morgen.
Palmer er i denne uge vært for sin egen turnering på PGA Touren, og vil grundet helbreddet kun deltage i et begrænset omfang, oplyser arrangørerne af turneringen.