Sydkoreaner var -9 efter ni huller på LPGA

Mi Hyang Lee var på vej mod en 59'er
Mi Hyang Lee var på vej mod en 59’er

Igen er der Sydkoreanske flag i toppen af leaderboardet på LPGA Touren, der i denne uges spiller JTBC Founders Cup. Mi Hyang Lee præsterede endda en af de flotteste for-ni længe, da hun med syv birdies og en enkelt eagle spillede den første halvdel af runden i -9.
Dermed var der pludseligt kun fire birdies yderligere påkrævet før den sagnomspundne 59’er var i hus. En score der kun er præsteret én gang tidligere på LPGA Touren af Annika Sörenstam i 2001.
— Læs også: Så tæt var Therese på denne uges LPGA Tour
Desværre for Lee måtte hun ‘nøjes’ med en enkelt birdie på de sidste ni huller, og dermed en runde i -10, hvilket dog er nok til at føre turneringen med et enkelt slag ned til hendes landsmand Sei Young Kim, der deler andenpladsen i -9 med amerikanske Brittany Lang.
Svenskerne har tre spillere med helt fremme. Dani Holmqvist, Pernilla Lindberg og Anna Nordqvist deler alle tre femtepladsen i -5.
Verdensetteren Lydia Ko har ikke fået den bedste start på turneringen og er på en delt 52. plads i -2. En plads hun i øvrigt deler med Ha Na Jang, der fører denne sæsons pengeliste. Tiger Woods’ niece, Cheyenne Woods, er delt nummer 90 i par og altså på den forkerte side af cutgrænsen.
JTBC Founders Cup, leaderboard