Vender Tiger tilbage i næste uge?

TigerWoods_gainesville15-294947Tiger Woods har ikke spillet turneringsgolf på den amerikanske PGA Tour, siden han blev delt nummer ti ved Wyndham Championship i august sidste år. Siden da har Woods gennemgået to operationer i ryggen, som i første omgang skulle holde ham ude indtil starten af 2016-sæsonen. Det blev dog hurtigt klart, at Tiger ville være ude i længere tid end først antaget. Ved en pressekonference ved hans egen turnering World Hero Challenge i december, kunne hovedpersonen selv heller ikke bekræfte, at han ville svinge en golfkølle i 2016. Mange spekulerede herefter på, om karrieren kunne være forbi.
I de efterfølgende måneder viste Tiger sig ikke i det offentlige rum og gav heller ingen opdatering på sit helbred. Der var generelt stille omkring Woods, indtil en anonym Twitter-konto i februar påstod, at Woods skulle have haft et tilbagefald med deraf følgende smerter bare ved at gå. Det fik for alvor rygtestrømmen til at flyde omkring et karrierestop, indtil den tidligere verdensetter selv svarede igen. Bare et par dage efter lagde Woods en video op på sin egen Twitter-konto, hvor han slog et blødt 9-jern op i en svingsimulator. Herefter åbnede Tiger en lille par 3 bane – ”Bluejack National” – hvor han fortalte pressen, at han havde det meget bedre end i december. Samtidig understregede han, at kun var nået til at slå bløde 9-jern, og der stadig ingen tidsramme var for hans comeback.
 
Læs også:- Optimistisk Woods: – Jeg har det meget bedre nu 
 
tiger_valhalla14-275194Nu kunne noget dog tyde på, at Tiger har det så godt, at han er klar til turneringsgolf igen og måske allerede i næste uge ved Shell Houston Open. I hvert fald har en Twitter-konto kaldet ”TigerWoodsCenter” skrevet, at Tigers caddie Joe LaCava, forleden dag havde brugt tre timer på banen i Houston, hvor turneringen skal spilles – noget som LaCava nok ikke havde gjort, hvis Tiger ikke i det mindste har overvejet at stille op. Det ville samtidig give god mening, da Woods på den måde ville kunne nå at få lidt turneringsgolf ind i kroppen inden Masters ugen efter.
”TigerWoodsCenter” har også lagt et billede op på Instagram, hvor de skriver at Tiger er rejst til Augusta National for at spille prøverunder, men at han har gjort det i forbindelse med et Nike-arrangement for ikke at tiltrække for meget opmærksomhed.
Læs også:- Starttider WGC-Dell Matchplay Championship onsdag
Det skal dog på det kraftigste understreges at dette er løse og ubekræftede rygter. Tiger står endnu ikke på startlisten til Shell Houston Open. Til gengæld er han heller ikke på listen til Masters under ”tidligere mestre der ikke spiller i år”, hvilket kunne indikere, at han har tænkt sig at spille. Men indtil noget er bekræftet på Tigers egen hjemmeside, må han stadig betegnes som skadet.
Alligevel skal det blive spændende at se i de kommende dage, om Woods gør comeback i næste uge – sidste tilmeldingsfrist til Shell Houston Open er fredag aften klokken 23.00, dansk tid.