Nam Nam på Made in Denmark Festival

hardinger
De tidligere Shu-Bi-Dua-medlemmer Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup der sammen med guitaristen B-Joe og trommeslager Flemming Olsen udgør Michael Hardinger Band, bliver det femte navn på Made in Denmark´s Festival plakat, og de er klar til at præsentere de allerbedste hits fra det omfattende lager af Shu-Bi-Dua sange.
”Shu-bi-Dua´s sangkatalog er helt perfekt for Made in Denmark Festival. Jeg tror ikke vi kunne finde mange andre bands, der med nostalgi og fællessang kan sparke festivalen i gang som de gamle shubberdrenge i Michael Hardinger Band. Jeg glæder mig helt vildt til at høre Hvalen Hvalborg, Fed Rock, Nam Nam og Den Røde Tråd sunget ud over Himmerland” siger Flemming Astrup fra Made in Denmark.
Michael Hardinger Band skal på scenen som første band torsdag aften den 25. august. Har du købt 1-dags billet til torsdag eller partout billet, så har du gratis adgang til Made in Denmark Festival. Har du ikke købt endnu, kan billetter købes via dette link: http://madeindenmarkgolf.dk/billetter
Festivalen har allerede offentliggjort GNAGS, Mads Langer, Laid Back, Djämes Braun som de første fire af i alt seks bands – sidste navn offentliggøres den 31. marts.