Få kender Augusta National bedre end Steve Williams

augusta13-244378 (2)Den amerikanske caddie, Steve Williams, har deltaget i ikke mindre end 25 Masters turneringer på Augusta National. Dermed er han en af dem som kender de fleste finurligheder på den fantastiske golfbane.
Den 52. årige Steve Williams var caddie for Tiger Woods i hans storhedstid og blev sidenhen caddie for Adam Scott, som vandt Masters i 2013. Steve Williams tager nu en del af æren for at Scott vandt turneringen efter at have holet et godt put i omspillet mod argentinske Angel Cabrera. Under omspillet i 2013 spurgte Williams om hvor meget Scott ønskede at vinde turneringen og om han ville vinde den nu. Scott svarede selvfølgelig ja og fik stukket et 6-jern i hånden i stedet for det 7-jern, som han stod med. Med 6-jernet var Scott i stand til at slå bolden helt op til flaget som var placeret i den bagerste del af greenen. Scott stod nu med et put, som Williams havde noter om i sin lille bog fra tidligere turneringer. Scott mente at puttet skulle sidde ét hul ude til højre, men Williams fik overtalt ham til at sætte puttet næsten 3 huller højre om. Scott sænkede puttet og vandt den grønne jakke.
— Læs også: The Masters: Hvorfor en grøn jakke?
Normalt bruger spillerne kun deres caddies til at få bekræftet puttelinierne, men med en så erfaren caddie som Steve Williams kan det altså godt betale sig at lytte godt efter gode råd. Sejren i 2013 var den første for Adam Scott, men den fjerde for Steve Williams. Adam Scott har indledt 2016 sæsonen rigtig stærkt, og er en af de allerstørste favoritter når det om to uger igen går løs ved US Masters på Augusta National.