Thomas Pieters rystet

Golfspilleren Thomas Pieters deltager i denne uges WGC-Dell Match Play, men hans hjerte er i hjemlandet Belgien, som i tirsdags oplevede voldsomme terrorhandlinger i hovedstaden Bruxelles. Pieters har været I forbindelse med familie og venner, og de har det godt,  men begivenhederne har rystet ham.
pietrs presse-“Det var en af de værste dage at vågne op til. Det har været chokerende at se billederne og videoerne fra bombningerne, det er en trist tid. Hvis de (terroristerne) kan gøre dette i en lufthavn og en metro, så er der vel ingen steder der er sikre” – udtalte Pieters til pressekonferencen I forbindelse med WGC-Dell Match Play.
“Jeg er ikke bange for at flyve, men selvfølgelig tænker jeg på det. Jeg nægter dog at reagere på frygt og lave om på mine rejseplaner, for så har terroristerne opnået deres mål.”
Thomas Pieters bor en time uden for hovedstaden og bruger ofte lufthavnen i forbindelse med karrieren som golfspiller.
Læs også: Pieters vandt for anden gang på 3 uger
-“Jeg kunne vælge at trække mig fra turneringen og tage hjem, men det vil ikke give mening. Jeg elsker golf, og jeg er glad for at være her, men jeg er blevet ekstra bevidst om, at i den sidste ende så er golf bare golf”
2 boldThomas Pieters har I lyset af terroren udstyret sine bolde med det belgiske flag, og undervejs i matchen fik han massiv støtte fra publikum.
På trods af de voldsomme begivenheder så leverede Pieters en god præstation. I sin første match han reddede han et halvt point mod verdens nummer seks Adam Scott.  Pieters var to nede med tre huller igen, men birdies på 16. og 17. bragte ham tilbage i matchen. Bill Haas og Chris Wood er de to andre spillere i gruppen.
pieters spiller
 
 
En topplacering i dennes uges WGC kan bringe Thomas Pieters i top 50 i verden og give ham adgang til Masters.