Mcilroy dropper Par-3 turnering

augusta13-243921Den traditionsrige par-3 turnering dagen inden US Masters er for mange blevet en hyggelig opvarmning til årets første Major, hvor nuværende- og tidligere stjerner bringer familier og venner med til Augusta National. Det ses af mange spillere som en god og rolig optakt til den nervepirrende US Masters, som starter dagen efter.
Dog er det ikke alle som deler denne begejstring. En af dem er den tidligere verdensetter, Rory Mcilroy.
I et interview med the Guardian kalder Mcilroy turneringen for en ulejlighed og tror på at hans chancer for en triumf ved US Masters øges, hvis ikke han deltager i Par-3 turneringen. Lige netop for Mcilroy kan der være noget om snakken – Mcilroy droppede nemlig også Par-3 turneringen tilbage i 2011, hvor han førte efter 3 runder, men en finalerunde i hele 80 slag resulterede i en 15. plads.
Mcilroy får ellers normalt meget opmærksomhed ved Par-3 turneringen da han tidligere har haft Caroline Wozniacki og Niall Horan fra One direction som caddie.