LPGA: Lexi Thompson fører major

Lexi Thompson
Med et 10 meter lang birdieputt på sit sidste hul af anden runde af LPGA Tour turneringen ANA Inspiration på Mission Hills banen i Californien, lagde den 21-årige amerikaner, Lexi Thompson, sig i spidsen af turneringen, der er årets første major på damernes tour.
Dermed er Thompson, der vandt turneringen i 2014, i samlet -7 for turneringen, hvilken hun deler med japaneren Miyazato, der også førte turneringen efter første runde.
Lexi Thompson har inden denne uges turneringsstart ikke haft sin bedste sæson, men det kan hurtigt ændre sig med en ny putter i baggen, som er tilfældet for Thompson. Hun har i denne uge valgt at putte med en CURE putter, hvilket har givet hende den selvtillid, som hun åbenbart har manglet. I hvert fald udtalte hun efter dagens runde, at bolden ruller langt bedre med den nye putter.
LÆS OGSÅ: Cappelen med helt fremme i Brasilien
Verdensetteren på damernes verdens rangliste, new zealænderen Lydia Ko, ligger kun ét enkelt slag efter de førende spillere inden weekendens runder. Det samme gør nordmanden Suzann Pettersen.
Tredje runde af turneringen kan ses på Viasat Golf direkte fra kl. 01.00
Leaderboard, ANA Inspiration