Stortalent tæt på ny majortriumf

Lexi Thompson
Lexi Thompson har i en alder af blot 21 år allerede vundet syv titler på LPGA Touren, og en af dem var ANA Inspiration i 2014. Det er hendes hidtil eneste sejr i en majorturnering, men i denne uge kan det tal meget vel blive fordoblet.
– Læs mere: Tiger melder fra til Masters
ANA Inspiration bliver igen spillet på Rancho Mirage i Californien, og her var Thompson lørdag rundt i 69 slag (-3). Hun er dermed på -10, og inden søndagens finalerunde er det nok til at holde en føring på et enkelt slag foran Ariya Jutanugarn (67), Lydia Ko (69) og In Ghee Chun (69).
De europæiske spillere gør sig også bemærket i sæsonens første major, og inden de afsluttende 18 huller, er Charley Hull (69) fra England nummer fem, mens Caroline Masson (68) fra Tyskland og Suzann Pettersen (71) fra Norge er på syvendepladsen.
Finalerunden fra Californien bliver sendt søndag kl. 00:00, og den vil blive kommenteret af Iben Tinning og Michael Lermark.
ANA Inspiration, leaderboard.