Fantastisk video: Kjeldsens søn holer dagens putt på Augusta

Mads og Emil Kjeldsen. Privatfoto fra Facebook.
Mads og Emil Kjeldsen. Privatfoto fra Facebook.

I 2013 lavede Thorbjørn Olesen overskrifter over hele verden efter sin sjetteplads ved Masters, og i dag vågner Danmark igen op til, at en ung golfspiller har sat Danmark på verdenskortet efter sin præstation på Augusta.
Må vi præsentere Danmarks nye store golfstjerne: Mads Panum Kjeldsen!
Mads’ knapt så kendte far – Søren – deltager som nogen måske ved i denne uges Masters, og han havde altså sine sønner Emil og Mads med som caddies ved onsdagens traditionsrige par-3 turnering. Og selvom Kjeldsen – endnu – ligger højere placeret på verdensranglisten end Mads, så var det sidstnævnte der stjal showet og overskrifterne ved turneringen.
— Læs også: Masters par-3: Turneringen du IKKE må vinde
På et af hullerne havde far Søren akkurat misset green, og Mads – der fik lov til at gøre det beskidte arbejde færdigt for farmand – var derfor efterladt med et svært putt. Som en sand superstjerne sendte han dog bolden midt i hullet, og hans efterfølgende sejrsdans var lige til historiebøgerne, som det fremgår af videoen nedenfor.
Der er næppe nogen tvivl om, at Adam Sandlers ‘Golfbanens Skræk’ sidder i DVD-reolen hjemme hos familien Kjeldsen.
Kæmpe tillykke til Mads herfra. Ærgerligt for Søren, at han ikke må have ham med ud igen i aften, når det går løs med første runde af The Masters.