Jordan Spieth ødelægger sin driver kort inden Masters start

Jordan Spieth
Den forsvarende Masters mester, Jordan Spieth, ødelagde onsdag sin Titleist 915D2 driver på drivingrangen på Augusta National.
For de fleste professionelle golfspillere betyder det ikke det store, da de fleste spillere skifter drivere fra tid til anden. Bl.a. ynder Phil Mickelson at skifte sin driver mellem diverse turneringer – og nogle gange under selve turneringerne. Næsten alle spillere har flere drivere med til turneringerne, der næsten er ens, men de professionelle kan hurtigt mærke en stor forskel, hvis der er den mindste forskel på driverne.
Og for Jordan Spieth betyder det en hel del. Driveren, som flækkede i hovedet under træningen, havde han spillet med i de sidste 2 år og den har bl.a. været en del af hovedårsagen til Spieth’s succes på golfbanen de forgangne år. Han er gået fra at være nummer 146 i driving statistikken i 2014 til at ligge nummer 24 i 2016, så den har stor betydning.
LÆS OGSÅ: Søren Kjeldsens søn holer dagens putt på Augusta
Titleist erstattede selvfølgelig hurtigt driveren med en ny og – heldigvis for Spieth – fortalte han senere onsdag, at han synes bedre om den nye driver.
Spieth fortalte tidligere på året, hvad han gør, når han skal skifte jern, putter eller køller, som er en svær situation for ham. ”Min putter og driver skal føles og se ud på samme måde, så det eneste jeg skal tænke på til turneringerne er at slå slagene. Jeg har svært ved at have tillid til noget med det samme. Jeg skal næsten altid slå 2000 – 3000 bolde med de forskellige jern eller køller, før jeg føler mig komfortabel med ændringerne”, sagde Jordan Spieth, der sent onsdag aften stadig stod på drivingrangen.
Om den nye driver er bedre end den gamle får vi at se i dag kl. 15.48 dansk tid, hvor Jordan Spieth slår ud på første runde af årets Masters sammen med Paul Casey og amatøren Bryson DeChambeau.
 
Leaderboard, Masters