Masters: Redaktionen tipper

Hverken verdensetteren Day eller den forsvarende mester Spieth har opbakning fra Teetimes redaktion
Hverken verdensetteren Day eller den forsvarende mester Spieth har opbakning fra Teetimes redaktion

Torsdag går det løs på Augusta National, hvor golfens verdenselite skal kæmpe om årets første major. Day, Spieth, McIlroy, Watson og Scott hedder de fem største favoritter, men Masters-turneringen har det med at bringe det bedste frem i alle spillere, og har flere gange bud på store overraskelser.
Hvem der ender med den grønne jakke på sine skuldre ved vi første søndag aften, men herunder kan du se redaktionens bud på en vinder, samt deres bud på hvordan det kommer til at gå danske Søren Kjeldsen, der deltager i sin tredje Masters-turnering.
Mathias Brassøe
Vinder: Jeg tror på Adam Scott. Han har fået en fremragende start på sæsonen og putter godt. Herudover har han vist sig stærk selvom han løber ind i en dobbeltbogey. – Det får han brug for på Augusta.
Søren Kjeldsen: Han spiller ikke sit bedste for tiden, men er typen, som altid holder godt sammen på sin runde. Jeg tror på han klarer cuttet og slutter mellem nr. 40 og nr. 60.
Søren Amstrup
Vinder: Jeg har fidus til Louis Oosthuizen. Han har allerede vundet i år, han har det med at gå under radaren og spille solidt, og så har han været tæt på at vinde på Augusta før.
Søren Kjeldsen: Jeg tror at Søren overrasker og slutter i top 25. Det er ikke en nødvendighed at være langtslående på Augusta, så jeg tror at han kan sætte fire gode runder sammen.
Adam Scott er et populært bud på en vinder
Adam Scott er et populært bud på en vinder

Peter Skott Carlsen
Vinder: Adam Scott har vist rigtig god form i 2016, og jeg tror, han vinder på Augusta igen. Han har en vis evne til at steppe ud i niveau i de store turneringer, og det og hans kendskab til Augusta kommer ham til gavn.
Søren Kjeldsen: Søren har været lidt svingende i 2016, og ved WGC – Dell Match Play blev det til en delt match og to nederlag. Jeg tror, han klarer cuttet og ender omkring nummer 40.
Henrik Brassøe
Vinder: Rory McIlroy vinder. Han har måske ikke spillet op til sit bedste spil i de sidste par uger, men han er så opsat på at vinde alle 4 majors, at putteren bliver virkelig varm i næste uge.
Søren Kjeldsen: Han klarer ikke cuttet, da hans spil på det seneste desværre har været alt for svingende. Han misser cuttet med 2 slag.
Flemming Jensen
Vinder: Bubba Watson vinder Masters. Han er en smule under radaren selv om han er nr. fire på verdensranglisten og han har haft en god sæson indtil videre. Han har længden, selvtilliden og han har prøvet at vinde Masters før.
Søren Kjeldsen: Søren klarer ikke cuttet. Han virker ikke stabil for tiden, og hans toppræstationer kommer mest i stimer.
Lasse Claes
Vinder: Jeg går ikke med en af favoritterne, men med Phil Mickelson som vinder. Lefty har ikke vundet i lang tid, men hans spil i 2016 har vist lovende takter og han var næsten selv udenom at han ikke vandt på Pebble Beach. Han kender Augusta bedre end de fleste – med det og det fornuftige spil in mente, så tror jeg at Lefty har en god chance for at være med helt fremme søndag-eftermiddag.
Der er blandede forventning til den eneste danske deltager
Der er blandede forventning til den eneste danske deltager

Søren Kjeldsen: Kjeldsen leder tydeligvis efter den stabilitet som han havde sidste år, og jeg tror ikke at han finder den på Augusta – derfor får han desværre tidlig weekend.
Martin Verwohlt
Vinder: Charl Schwartzel har kun vundet to gange i USA. Den ene var på Augusta i 2011 den anden var ved Valspar Championship i sidste måned. Formen er der, han har prøvet det før. Jeg tror på at sydafrikaneren tager sin anden grønne jakke.
Søren Kjeldsen: Søren har ikke været tilfreds med spillet de sidste måneder, men han har hele familien med til USA denne gang, og jeg tror på, at det kan være med til at få spændingsniveauet en smule ned, hvilket altid er lig med gode resultater for Søren. Han klarer cuttet, og kan – hvis det hele sidder som det skal – sagtens gå i top-20.
Skriv en kommentar