Kjeldsen imponerer i Watsons farvel

Søren Kjeldsen
I sin karriere har Søren Kjeldsen spillet 519 turneringer på Europa Touren, men ved Masters er han lige nu i gang med at lave et af karrierens største resultater. Således går han ind til weekendens finalerunder på Augusta National med helt fremme på leaderboardet.
Fredag var der svære betingelser på Augusta National, og for første gang i 44 år var ingen spillere rundt i 70 slag eller bedre. For Kjeldsen lød scoren på 74 slag (+2), og dermed faldt han tilbage til -1 samlet. Det er tre slag fra Jordan Spieth (74), der fører med et enkelt slag foran Rory McIlroy (71), mens Danny Lee (74) og Scott Piercy (72) er på tredjepladsen. Den flotte placering betyder, at Kjeldsen lørdag skal ud i tredjesidste to-bold sammen med Brandt Snedeker.
Cuttet faldt på +6, og det betød, at 51 spillere klarede sig videre. Blandt dem, der må holde tidlig weekend er Phil Mickelson (+7), Charl Schwartzel (+8), Zach Johnson (+8) og Rickie Fowler (+9). Tom Watson (+8) missede også cuttet, men han fik dagens største velkomst til 18. green, for det var hans sidste turneringsrunde på den legendariske bane.
Hvorvidt Søren Kjeldsen fortsætter det imponerende spil, kan følges live lørdag kl. 21:00 på TV3 Sport 1 og Viaplay.dk.
Masters, leaderboard.