Lars Larsen vinder pris for Made In Denmark

aalborg15-296161 (2)
For sin etablering af golfturneringen Made In Denmark har formanden for turneringen, Lars Larsen, vundet Forårsprisen 2016, som bliver tildelt i forbindelse med forårsmessen i Aalborg Kongres og Kultur Center.
Direktør Ernst Trillingsgaard fra Aalborg Kongres og Kultur Center fortæller, at: ”Vi har valgt at tildele årets pris til Lars Larsen, fordi golfturneringen Made in Denmark har bragt så megen international fokus på Nordjylland og har vist, at vi nordjyder kan bide skeer med de helt store, når det kommer til at arrangere professionelle arrangementer”.
Lars Larsen får dermed en opmuntring midt i uenighederne med regionsrådet i Region Nordjylland, hvor regionsrådet måske vil reducere tilskuddet til årets golfturnering, som finder sted i august på Himmerland Golf &Spa Resort i Gatten – og uenighederne med regionsrådet kom Lars Larsen dog heller ikke udenom i sin takketale.
LÆS OGSÅ: Ny nordjysk chance til Lars Larsen og Made In Denmark
“Mange siger, at det rige svin, de penge kan han da selv betale. Og det er da også rigtigt. Men det er jo ikke det, der er idéen med det. Idéen er at skabe vækst i Nordjylland, og det synes jeg jo ikke, at jeg skal stå alene med.  85.000 mennesker kommer til Nordjylland og bruger penge og hoteller i forbindelse med turneringen. Den skaber 83 årsarbejdspladser og 62,5 mio. kr. til de nordjyske virksomheder. Med alt lagt sammen, vil jeg sige, det er et godt tilbud for 7,5 mio. kr. i tilskud”, sagde Lars Larsen i sin takketale.
Med prisen følger 10.000 kr., som Larsen donerede til Made In Denmark fonden, for som han sagde – med henvisning til regionsrådet: ”Jeg har hørt, at de mangler pengene. ”