Canadisk sejr i Columbia efter omspil

Web.com touren har denne uge spillet Servientrega Championship Presented by Efecty. Turneringen har været spillet i Columbia på TPC Cartagena. Som skrevet i går her på siden, så førte amerikanske Kevin Tway i -11 med enkelt slag ned til Brad Fritsch -10.
Læs også:- Bliver Bernhard Lagner den ældste major vinder I golfhistorien? 
WebComTour_bigDagens bedste runde stod Matt Aktins for, da han var rundt i 67 slag (-5). Det var en score som sendte amerikaneren 26 pladser frem i feltet – han gik fra en delt 30 plads til en delt fjerde plads. I toppen af stillingen fandt vi Kevin Tway efter 54 huller, men han havde en rigtig skidt søndag med en runde i 77 slag (+5). Det er gjorde at Tway aldrig blev en reel bejler til sejren og han faldt med sin høje score helt tilbage en delt 11 plads.  Kampen om sejren kom i stedet til at stå mellem Brad Fritsch fra Canada og Ollie Schneiderjans fra USA. Schneiderjans startede dagen tre slag fra spidsen i -8, men efter en 69’er (-3) kom Schneiderjans til -11, hvilket var nok til at have føringen for sig selv til det aller sidste. Brad Fritsch startede på anden pladsen bare et enkelt slag fra Tway. Fritsch havde en runde som gik op og ned, og da han stod på 18. tee var han i par for dagen – et slag efter Schneiderjans som var i klubhuset i -11. Fritsch klarede dog paragraffer, fik sin birdie og sendte de to i omspil om sejren. Tredje pladsen fik Tag Ridings for sig selv i -9 efter en 69’er (-3).
Læs også:- Therese med helt fremme i Florida 
Omspillet skulle i første omgang foregår på hul 18 som er et par 5 hul. Her gik det helt galt for Schneiderjans som skulle bruge hele otte slag på at få bolden i hul. Herved var det en relativ smal sag for Fritsch at sikre sig sejren med en par. Sejren gør at Fritsch tager et ordenligt hop på pengeranglisten, så han nu er nummer 5 – det er et hop på hele 103 pladser.