Nyt topresultat af Therese O'Hara

61Danske Therese Kølbæk sikrede sig endnu et topresultat ved denne uges Florida’s Natural Charity Classic, hvor hun endte på 7. pladsen.
Therese fik en hård start på finalerunden, hvor hun ellers skulle ud og angribe for at have en chance for sejr. Bogeys på andet og tredje hul sendte sejren ud af spillet, men et flot comeback med birdies på 6., 13. og 16. hul betød en runde i -1.
— Læs også: Therese med helt fremme i Florida
Samlet endte den 28-årige dansker i -3, hvilket var fire slag fra førstepladsen, som canadiske Samantha Richdale tog sig af. Svenske Madelene Sagström og Taiwans Ya-Chun Chang delte andenpladsen i -6.
Efter to gode resultater i de to første turneringer på Symetra Touren ligger Therese O’Hara godt til i jagten på det LPGA Tour kort, som hun havde i 2015-sæsonen.
Florida’s Natural Charity Classic, leaderboard