WITB: Danny Willett

Danny Willett
Rory McIlroy vandt Race to Dubai Rankings i sidste sæson, men set over sæsonen var det kun Danny Willett, der for alvor pressede ham i kampen om at vinde ranglisten. Willett havde sin karrieres bedste sæson med sejre ved Nedbank Golf Challenge og Omega European Masters, men i denne sæson fortsætter englændere, hvor han slap i fjor.
– Læs mere: Spieth kollapsede og Spieth vandt
Det er blevet til en fjerdeplads ved Nedbank Golf Challenge, en sejr ved Omega Dubai Desert Classic og en tredjeplads ved WGC – Cadillac Championship. Alle tidligere sejre og andre topresultater kan dog ikke måle sig med sejren ved Masters, hvor han kom fra baghjul og vandt foran Jordan Spieth og Lee Westwood.
– Læs mere: Ugens Europa ranglister
Willett kan efter karrierens første majortriumf nu se sig som nummer ni på verdensranglisten, mens han er den førende på både Race to Dubai Rankings og i Ryder Cup kvalifikationen. De mange flotte resultater har gjort ham til Europas næste store verdensstjerne.
Der må sidde nogle folk hos Callaway, der er rigtig glade for, at de i sin tid fik Danny Willett som tourspiller. Han har kun udstyr fra Callaway i baggen, og nedenfor ses en oversigt over det udstyr, der var i baggen på Augusta National.
Driver: Callaway XR 16 (9 grader, Mitsubishi Rayon Diamana W-Series 60X skaft).
3-kølle: Callaway XR 16 (15 grader, Mitsubishi Rayon Diamana W-Series 70X skaft).
5-kølle: Callaway XR 16 (19 grader, Mitsubishi Rayon Diamana W-Series 80X skaft).
Jern (2): Callaway Apex UT (True Temper Dynamic Gold X100 Superlite skaft).
Jern (4): Callaway Apex UT (True Temper Dynamic Gold X100 Superlite skaft).
Jern (5-9): Callaway  Apex Pro (True Temper Dynamic Gold X100 Superlite skafter).
47-grader wedge: Callaway  Mack Daddy 2 (True Temper Dynamic Gold X100 Superlite skaft).
54-grader wedge: Callaway Mack Daddy 2 Tour Grind (True Temper Dynamic Gold X100 Superlite skaft).
58-grader wedge:  Callaway Mack Daddy 2 Tour Grind (True Temper Dynamic Gold X100 Superlite skaft).
Putter: Odyssey Versa #1 Wide.
Bold: Callaway Speed Regime 3.
Masters, resultat.