Vil du spille golf? Så er Ree Golf i Nordsjælland noget for dig

IMG_1540Ree Golf er en af Danmarks smukkest beliggende baner. De 18 huller bugter sig om den gamle stubmølle “Pibemølle”, og vandløb, åer og søer spreder sig ud over det grønne landskab, hvor man som spiller ikke kan undgå at fortabe sig i omgivelserne fra tid til anden.
Udover at have en enestående smuk og velholdt bane, så har Ree Golf også et fantastisk tilbud til nye golfspillere. Her bliver man ikke bare et nummer i medlemsbogen – der bliver kræset om én lige fra start.
Netop nu kan man for bare 600 kr. få et tre måneder langt prøvemedlemsskab, hvor man ikke alene får mulighed for at komme og træne tre gange om ugen. Man får også lov til at spille en ugentlig match i den såkaldte Klub 37, hvor mere øvede golfspillere hjælper én igang med spillet.
‘Klub 37’ er en klub i klubben for alle de medlemmer der har et handicap på 37 eller derover, og her hersker der en god og hyggelig atmosfære med plads til alle – ligesom der i øvrigt gør i resten af golfklubben.
Derudover har man fri adgang til klubbens mange flotte træningsfaciliteter, ligesom man kan låne udstyr af klubben, og derfor ikke behøver at investere mange penge før man føler sig sikker på, at golf er noget for én. Men i Ree Golf – der bliver du med sikkerhed overbevist.
Golfmanager Ann-Britt Nordkvist fortæller til Teetime.dk, at man gør meget ud af, at nye medlemmer føler sig velkomne, og at de bliver sluset ind i det fællesskab, der er i golfklubben.
IMG_0382– Som klub sætter vi en ære i, at støtte op om de nye medlemmer. Både de ansatte i klubben og de eksisterende medlemmer står til rådighed med vejledning og rådgivning omkring klubben og dens faciliteter, fortæller Ann-Britt Nordkvist.
– Tre gange om ugen kan nye medlemmer få træning. To af dagene sammen med vores professionelle golftræner og ellers med styregruppen bag Klub 37, og på den måde hurtigt få lært at begå sig på golfbanen, forklarer hun videre.
Skulle man ønske at se det hele lidt an inden man kaster sig ud i et prøvemedlemsskab, så findes der næppe bedre muligheder end hos Ree Golf.
Hver eneste weekend i april og maj er der en begynderdag, hvor alle kan komme og være med. Først er der to timers træning og bagefter er der kaffe og kage i klubhuset. Klubben stiller naturligvis udstyr til rådighed, så det eneste man selv skal have med er det gode humør.
Oversigten over begynderdage kan ses på Ree Golfs hjemmeside, eller ved at klikke her.
Skulle du have lyst til at starte dit prøvemedlemsskab allerede i dag, så ringer du bare til golfklubben på 4879 5655. Du kan også læse meget mere om klubben på hjemmesiden www.reegolf.dk.