Power Tip – Den kraftfulde draw

Instruktion øvelse med Anders Dahl Christiansen
Instruktion øvelse med Anders Dahl Christiansen

Vi vil alle sammen gerne slå længere, og i dette tip får du nogle idéer til, hvordan du kan opnå netop det fra den succesfulde golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut. Øvelsen kan hjælpe dig med at få mere længde på dine slag, og måske få dig til at komme af med dit ”slice”.
Se eller gense videoen “Power Tip – Den kraftfulde draw” her.
Om tippet her siger den tidligere landstræner følgende:
– Som træner oplever jeg meget ofte, at spillere har svært ved at slå ”den kraftfulde draw”. Som man også kan lære på foredragene under www.trainyourbrain.dk, spiller vores underbevidsthed en stor rolle for, hvad vi gør i det daglige samt hvad vi gør på golfbanen, og den kan nemt være en af de store årsager til, at det er svært at slå en draw, siger Anders Dahl Christiansen.
I tippet ovenfor om ”den kraftfulde draw”, vil du kunne lære, hvorfor vores underbevidsthed, der er vores intuitive og tankemæssige kraftcenter, spiller en kæmpe rolle i forhold til med tiden at kunne lære at slå en draw. Desuden vil du i videoen lære nogle tekniske finesser, der kan hjælpe dig med at skrue bolden mod venstre og lære at slå ”den kraftfulde draw”!
Anders Dahl Christiansen
Idéerne fra klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for én af verdens bedste trænere, Jim McLean, og desuden kan du se lignende idéer i ”Det succesfulde sving”, som er en populær DVD om golf instruktion. Anders har også lavet DVD’en ”Det succesfulde shortgame”, og DVD’erne fik bl.a. følgende ord med på vejen ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”.
Se videoen og lær idéerne Anders, der også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor”, ”NLP Coach” og ”Jim McLean Master Instructor”, ind imellem bruger i sin træning.
Se videoen nedenfor eller se den på YouTube herArtiklen fortsætter under videoen….

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der jo også er uddannet fysioterapeut, via siden her. Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden her – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og ekstrem ”Value for money”!
På Teetime.dk kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Anders har som nævnt også udgivet DVD’erne ”Det succesfulde golfsving” og ”Det succesfulde shortgame”, der er blevet anmeldt som ”De bedste danske instruktions videoer eller DVD’er nogensinde! DVD’erne kan købes i teetimeshoppen.dk her
Se eller gense videoen “Power Tip – Den kraftfulde draw” her
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

 1. ”Den gode afslutning”
 2. ”Et atletisk set up”
 3. ”Sving tilbage som Nicklaus”
 4. ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”
 5. ”Bevæg armene som en pro – slå længere”
 6. ”Start dit sving på Pro Manér”
 7. ”Usund / Usand myte”
 8. ”Chipping og Evaluering”
 9. ”God kontakt på dine chip slag”
 10. “Power Tip – Wide to Narrow”
 11. “Major Vinder Øvelse”

 
— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.