Tilbage efter hjerteanfald: Et klaret cut reddede mit liv

Jason Bohn gør comeback syv uger efter sit hjerteanfald
Jason Bohn gør comeback syv uger efter sit hjerteanfald

Amerikanske Jason Bohn blev i februar hastet til hospitalet i Florida efter sin anden runde af The Honda Classic. Efter runden havde Bohn følt en trykken for brystet og besluttede sig for, at søge hjælp hos turnerings-lægen, der straks ringede efter en ambulance. Bohn havde fået et hjerteanfald.
Heldigvis kom Bohn hurtigt på operationsbordet, og klarede det hele uden mén og – vigtigst af alt – med livet i behold. Men det kunne sagtens have gået anderledes. Det afslørede Bohn på et pressemøde forud for denne uges RBC Heritage, hvor han gør comeback. Syv uger efter han næsten mistede livet.
— Læs også: Jason Bohn fik mindre hjerteanfald
Jason Bohn klarede lige akkurat cuttet om fredagen ved Honda Classic. Tre pars på den farlige ‘Bear Trap’ var nok til, at han også skulle spille i weekenden. Og netop det klarede cut var med al sandsynlighed med til, at redde hans liv.
– Havde jeg ikke klaret cuttet, så havde jeg nok ikke tænkt mere over mine smerter, og var bare gået op på hotelværelset for at tage et bad, pakke og lede efter et fly hjem. Og lægerne sagde, at var hjerteanfaldet ikke blevet opdaget da den gjorde, så kunne det være gået helt galt. Hvis jeg havde besvimet på mit værelse, tror de ikke der var nogen, der havde nået frem til mig hurtigt nok, sagde Bohn på pressemødet.
— Læs også: Bohn er stadig indlagt efter hjerteanfald – troede det var lungebetændelse
Med den tanke i mente, så er det ingen overraskelse at Bohn kommer ind til denne uges turnering med et bredt smil på sine læber.
– Alle siger, at man skal spille hver turnering som om man vil vinde den, og det tror jeg da også på, men i mit tilfælde i min første turnering tilbage, der kommer jeg til at smile hele vejen fra start til slut uanset om jeg vinder eller misset cuttet, lød det fra Bohn.
Den 42-årige Bohn har i denne uge meget symbolsk valgt at markere sine bolde med et rødt hjerte.