Her er de to kaptajner til Presidents Cup

2-10-2013 PGA Tour 2013, The Presidents Cup, Muirfield Village GC, Dublin, OH, USA. 03-06 Oct. International Team: Nick Price of Zimbabwe during the pairings for Thursday press conference.Steve Stricker og Nick Price skal stå i spidsen for hver deres hold ved Presidents Cup 2017. Stricker som kaptajn for det amerikanske hold og Price i spidsen for det internationale hold. USA har vundet 9 af de seneste 11 opgør, hvor 12 spillere fra USA spiller mod 12 spillere fra resten af verden foruden Europa. Det er første gang Stricker står i spidsen for det amerikanske hold hvorimod Nick Price har været kaptajn ved de to seneste opgør. Det er endnu ikke lykkedes for Price at vinde som kaptajn. De har begge deltaget 5 gange som spiller.
Presidents Cup spilles fra d. 28 September på Liberty National i USA.