Donald overhalet på målstregen igen! Grace vandt RBC Heritage

Sydafrikanske Branden Grace sejrede for første gang i USA
Sydafrikanske Branden Grace sejrede for første gang i USA

To gange tidligere har Luke Donald ført RBC Heritage, men har måttet se spillere komme bagfra og overhale ham grundet en middelmådig sidste runde. I år – da han igen havde føringen efter 54 huller – lovede han, at det ikke ville gentage sig. I år ville han ikke fedtspille og nøjes med en finalerunde i par. Han skulle ud og angribe.
Efter 18 hullers finalerunde endte Luke Donald så i … par. Og ja – så blev han endnu engang overhalet på målstregen. Branden Grace – der via en flot forni endte fem slag under par for dagen, og tog sejren i -9 samlet – endte som den store sejrsherre på Harbour Towns linksbane.
— Læs også: En golfflirt kan blive til kærlighed for livet
Andenpladsen i -7 delte Luke Donald med skotske Russel Knox, imens amerikanske Bryson DeChambeau fik en imponerende start på sin professionelle karriere med en fjerdeplads i -5. En placering han i øvrigt delte med landsmanden Kevin Na.
Verdensetteren Jason Day, der havde en forfærdelig tredje runde i +8, fik vendt skuden og skød -1 søndag. I alt rakte det til en delt 23. plads i -1 samlet for australieren, der må se tilbage på lørdagens nedtur med stor fortrydelse.
Sejren var Branden Graces første på PGA Touren men hans 12 i karrieren. Tidligere på året forsvarede sydafrikaneren sin titel ved Qatar Masters på Europatouren.
RBC Heritage, leaderboard