Region Nordjylland og Made in Denmark når middelløsning i pinlig sag

made in denmark logoFørst lovede de ham 7,5 mio. kr. Så blev det til 2 mio. kr. Og nu står Region Nordjylland så klar med en pengepose indeholdende 4,5 mio. kroner til Lars Larsen og hans Made in Denmark turnering i Himmerland.
Nordjyske skriver tirsdag, at et solidt flertal i Region Nordjylland på et møde er kommet til enighed om det lidt skæve beløb, der nu skal virke som en endegyldig stopklods på en sag, der har været håndteret på en særdeles uheldig måde.
– Nej, spillet har bestemt hverken været godt eller kønt i denne sag. Vi har vist brugt et rigeligt antal slag. Det erkender jeg blankt, siger regionsrådsformand Ulla Astman til Nordjyske.
— Læs også: Ny nordjyske chance til Lars Larsen og Made in Denmark
Samtidigt understreger hun, at dette års tilskud indeholder den sidste øre som Made in Denmark får i støtte fra regionen. Fra og med næste år må de klare sig selv, hvilket da også var en del af den oprindelige aftale, hvor Region Nordjylland ifølge Lars Larsen lovede 7,5 mio. kr. om året de første tre år.
Nu mangler blot Regionrådets endelig godkendelse, der dog må anses at være en formalitet.