Japansk føring på LPGA Touren

Haru Nomura
LPGA Touren har i denne uge gjort stop i San Francisco, hvor der på Lake Merced Golf Club bliver spillet Swinging Skirts LPGA Classic Presented by CTBC. Anden runde blev spillet fredag, og det er en japansk pige, som alle lige nu jagter.
Som nummer 36 på verdensranglisten er Harukyo Nomura den bedst rangerede japaner i verden, og i San Francisco har hun indtil videre leveret runder i 65 og 70 slag. Takket være fredagens runde, hvor der kun var en enkelt bogey, kom hun til -13, og det er nok til at holde en føring på tre slag ned til Minjee Lee (65), Na Yeon Choi (70) og So Yeon Ryu (75).
– Læs mere: Favoritter dropper OL
For de nordiske spillere er det indtil nu ikke gået særlig godt, da man skal helt til nummer 58 for at finde den bedst placerede. Det er Anna Nordqvist fra Sverige, der er +3. Hun var også den eneste nordiske spiller til at klare cuttet.
Viasat Golf og Viaplay.dk sender fra tredje runde kl. 00:00 natten til søndag.
Swinging Skirts LPGA Classic Presented by CTBC, leaderboard.