Er det et spørgsmål om tid for Tiger?

TigerWoods_gainesville15-294960Tiger Woods har stadig ikke spillet turneringsgolf siden Wyndham Championship i august sidste år grundet to rygoperationer i ugerne efter. For et par uger siden måtte han også melde afbud til Masters for anden gang på tre år. Siden da er tingene dog gået i den rigtige retning for Woods ifølge flere medier, men hovedpersonen selv har dog stadig ikke givet en dato for sin tilbagevenden.
Men tingene går faktisk så godt, at Woods blev set til et arrangement cirka 20 minutters kørsel fra Augusta National. Her viste Woods stor tegn på fremgang – så meget at han både slog wedges, 2-jern og drivere. Reporter derfra gik på at svinget så godt ud, og at han fløj en driver mere end 300 yards. Skulle man selv ønske at se videoer derfra kan man google: “Tiger at clinic”.
Læs også:- Så er der ansigt på den første danske OL-golfspiller
Herefter begyndte rygterne at cirkulere om hvornår vi ser ham i turneringssammenhæng igen. En pålidelig kilde fra Golf Channel, Tim Rosaforte, sagde sidste fredag at han ikke ville blive overrasket, hvis Tiger spillede allerede ved Wells Fargo Championship, som har start i næste uge. Rosaforte understreger dog samtidig at Woods intet officielt har meldt ud omkring turneringen. Tigers agent, Mark Steinberg holder fast i, at der stadig ingen dato for en tilbagevenden er fastlagt. Rosaforte kalder det ”en god chance” for at Tiger spiller. Skulle Tiger selv ønske at deltage, så kræver det en bekræftelse inden 23.00 på fredag, dansk tid.
TigerWoods_dublinOH15-290419I går kom der så flere gode nyheder til de mange Tiger-fans verden over. Den tidligere verdensetter tilmeldte sig til dette års U.S Open, da der er deadline for tidligere vindere, som ønsker at deltage i morgen, onsdag. Igen skal det dog understreges, at dette ikke betyder en endelig deltagelse, men bare at han med sikkerhed overvejer at spille.
Læs også:- Ugens Europa ranglister
Der går altså en hel del rygter om hvornår vi får Woods at se igen, men ingen af dem er bekræftede endnu. Derfor må vi alle vente i spænding indtil hovedpersonen selv melder noget ud. I første omgang bliver det interessant at se om han vælger at spille i næste uge. Skulle det ske, at Tiger vender tilbage i næste uge, så vil vi forsøge at få det op her på siden hurtigst muligt – ellers kan man selv følge med på Tigers egen hjemmeside: tigerwoods.com.