To danskere i top-10 efter første runde i Kina

Lucas Bjerregaard er med fremme i Kina
Lucas Bjerregaard er med fremme i Kina

Både Jeff Winther og Lucas Bjerregaard er med helt fremme ved Volvo China Open, hvor førstedagens spil nu er afsluttet. De to danskere gik begge deres åbningsrunde i -4, hvilket placerer dem på en delt 10. plads.
Winther gik en bogeyfri runde imens Bjerregaard måtte notere en enkelt bogey på sit scorekort. De to danskere er fem slag efter den førende sydafrikaner Hennie Otto, der er stukket en smule af fra feltet efter de første 18 huller.
— Læs også: Rory McIlroy vælger Europatouren over WGC
Otto gik de første ni huller i -3, men på de sidste ni kom der for alvor fart på, og fire birdies og en eagle sendte ham til -9 for dagen, hvilket er nok til at føre med to slag ned til Østrigs Bernd Wiesberger i -7.
Vores nabofolk fra Sverige kan juble over at have hele seks mand med i top-22. Peter Hanson deler tredjepladsen i -6 og Alex Noren og Joakim Lagergren er også i top-10 efter første runde. Rikard Karlberg er på en delt 22. plads i -3, og kan desuden fejre at han på 16. hul lavede en hole-in-one, der sikrede ham en Volvo.
De to øvrige danskere i feltet er Thorbjørn Olesen og Morten Ørum Madsen. Olesen havde både en dobbeltbogey og en eagle på sit scorekort, og endte i -1 for dagen, hvilket rækker til en delt 54. plads. ‘MØM’ skulle bruge et slag mere og deler 70. pladsen efter første runde.
Volvo China Open, leaderboard