Tip til dine jernslag – Angrib bolden rigtigt

Instruktion øvelse med Anders Dahl Christiansen
Instruktion øvelse med Anders Dahl Christiansen

Vi vil alle sammen gerne ramme bolden godt, og i dette tip får du nogle idéer til, hvordan du, med dine jern, kan opnå netop det fra den succesfulde golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut.
Se eller gense videoen “Angrib bolden rigtigt” her.
 
Om tippet her siger den tidligere landstræner følgende:
– Når jeg bruger TrackMan i min undervisning, kan jeg se præcis, hvor meget mine kunder slår ned på eller op på bolden. Det overrasker mig, hvor mange der har en helt forkert angrebs vinkel til bolden. Mange slår op på bolden, når den ligger på jorden???, siger Anders Dahl Christiansen og fortsætter:
– Det er kun med en driver, hvor bolden er tee’et lidt op, at det kan være hensigtsmæssigt at slå lidt op på bolden. I det her tip kan du få et par idéer til, hvordan du kan lære at slå ned på bolden med dine jern, samt få mere ”tryk på bolden” og dermed få mulighed for at slå længere.
Idéerne fra klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for én af verdens bedste trænere, Jim McLean, og desuden kan du se lignende idéer i ”Det succesfulde sving”, som er en populær DVD om golf instruktion. Anders har også lavet DVD’en ”Det succesfulde shortgame”, og DVD’erne fik bl.a. følgende ord med på vejen ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”.
Se videoen og lær idéerne Anders, der også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor”, ”NLP Coach” og ”Jim McLean Master Instructor”, ind imellem bruger i sin træning.
Se videoen nedenfor eller se den på YouTube her Artiklen fortsætter under videoen….

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der jo også er uddannet fysioterapeut, via siden her. Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golfrejser med Anders via siden her – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!
det_succesfulde_sving-shortgame
Begge DVD’er sælges i Teetimeshoppen

Teetime kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Anders har som nævnt også udgivet DVD’erne ”Det succesfulde golfsving” og ”Det succesfulde shortgame”, der er blevet anmeldt som ”De bedste danske instruktions videoer eller DVD’er nogensinde! DVD’erne kan købes seperat eller samlet i teetimeshoppen
Se eller gense videoen Angrib bolden rigtigtHER
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

 1. ”Den gode afslutning”
 2. ”Et atletisk set up”
 3. ”Sving tilbage som Nicklaus”
 4. ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”
 5. ”Bevæg armene som en pro – slå længere”
 6. ”Start dit sving på Pro Manér”
 7. ”Usund / Usand myte”
 8. ”Chipping og Evaluering”
 9. ”God kontakt på dine chip slag”
 10. “Power Tip – Wide to Narrow”
 11. “Major Vinder Øvelse”
 12. ”Den kraftfulde draw”

 
— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.