Lasse Jensen i top-20 i Marokko (opdateret efter runden)

Lasse JensenDer er tre danskere til start i Marokko, hvor der i denne uge spilles Trophée Hassan II. En af dem er Lasse Jensen, der fik en flot start på turneringen, og som sluttede første runde på en delt 17. plads.
Lasse Jensen førte faktisk turneringen en overgang tidligt på eftermiddagen, da hans tre birdies på forni var bedst af alle på banen på det tidspunkt. Desværre for Lasse så gik han resten af runden i +2, men hans samlede score i -1 er stadig nok til en flot placering inden morgendagens runde.
— Læs også: Stewart Cink tager øjeblikkelig orlov fra al golf
Også Joachim B. Hansen fik en flot start på sin første runde, da han lavede birdie på 11. hul – hans andet for dagen. Desværre kunne Joachim ikke holde momentum, og han sluttede runden i +3 hvilket blot rækker til en delt 91. plads.
Søren Hansen runder den danske delegation af, og var på første runde et slag bedre end Joachim B. Hansen. Søren lavede tre bogeys på de første seks huller, men kom hjem i -1, og indtager en delt 62. plads i +2 samlet.
I front for turneringen ligger lige nu franske Thomas Linard, australske Jason Scrivener og Italiens Francesco Laporta der alle er -4 efter 13 huller, og dermed fører med et slag ned til en gruppe spillere på -3.
Trophée Hassan II, leaderboard