Dansk amatør imponerer fortsat i Tyrkiet

Foto: PrivatDen blot 19 årige danske amatør, Marcus Helligkilde, imponerer ved denne uges Turkish Airlines Challenge på Challenge Touren. Helligkilde gik lørdagens runde i 67 slag (-5), og indtager en samlet 10. plads i samlet 10 slag under par. Helligkilde er eneste dansker med i finalerunderne efter både Daniel Løkke, Christian Glöet, Martin Simonsen og Andreas Hartø missede cuttet. Helligkilde slår i morgen ud i 5. sidste gruppe til hvad der kan blive karrierens højdepunkt.
Turneringen i Tyrkiet føres af den 23. årige franskmand, Clement Sordet, som gik en 3. runde i blot 65 slag (-7). Han kunne på runden notere hele 6 birdies, en eagle og en enkelt bogey. Allerede på første hul holede Sordet sit andenslag for en 2´er på et par-4 hul. Sordet fører turneringen i en samlet score på hele 17 slag under par.
— Læs også: Rory og Rickie rykkede i Wells Fargo Championship
To slag efter Sordet følger svenske Sebastian Soderberg. Soderberg gik en 3. runde i 67 slag (-5). Soderberg sluttede rigtig flot af med 3 birdies på de sidste 4 huller.
Dagens bedste runde blev leveret af svenske Jens Dantorp. Med 7 birdies, en bogey og en Hole-in-one kunne Dantorp skrive under på en score i 64 slag (-8). Det var på banens 15. hul at Dantorp slog det gyldne slag. Dantorp gik de sidste 5 huller i -5 og indtager en delt 3. plads inden søndagens finalrunde.