Slog sig selv i hovedet med sin putter og blev diskvalificeret

plainfield15-296212Amerikanske Zac Blair fandt en noget alternativ måde at ryge ud af denne uges Wells Fargo Championship på PGA Touren.
Blair havde åbnet sin anden runde med to bogeys og en dobbeltbogey på de fire første huller, og dermed var der pludseligt langt til cutgrænsen for amerikaneren, der startede dagen i +3.
— Læs også: Rory og Rickie rykkede i Wells Fargo Championship
På femte hul missede han et birdieputt og slog derefter sig selv i hovedet med sin putter. Endda så hårdt, at han bøjede putteren i processen. Alligevel brugte han putteren til at sende bolden det sidste stykke i hul, og brød dermed regel 4-3b, der siger at man ikke må spille med forandret udstyr.
Efter sin exit tog Blair til Twitter. Først med en humoristisk tilgang, da han lagde en gammel video fra 1997 op, hvor Woody Austin også valgte at slå sig selv med sin putter, og derefter en længere forklaring på hvad der skete, og en lovning om at han ville prøve at forbedre sig.