Sådan kan du følge Kjeldsen i The Players med C More Golf

sawgrass15-288337Når det går løs på den ikoniske TPC Sawgrass med denne uges The Players Championship, der af mange kaldes ‘den femte major’, så disker C More Golf op med en af de mest intensive golfdækninger vi har set herhjemme.
Således blænder C More Golf op for verdensklassegolf fra kl. 13.30 til kl. 01.10 både torsdag og fredag og i weekenden fra 14.30 til 01.10. Altså sendes der mere end 40 timers live-tv fra The Players over de fire dage.
— Læs også: Starttider The Players – dem skal Kjeldsen ud med
Sendetiderne er lavet på den helt unikke måde, at man fra 13.30 til 21.00 de to første dage kan følge to udvalgte 3-bolde hele vejen fra 1. tee til 18. green. Fra 21.00-00.00 kan man så enten vælge at følge live-sendingen, som man kender den, eller man kan vælge at se med live fra to udvalgte huller – 12. og 16. hul.
C More Golf har allerede offentliggjort de grupper man kan følge de to første dage, og som det fremgår af skemaet nedenfor, så er det bestemt ikke hvem som helst. Bemærk at der på planen er anført et sluttidspunkt for sendingen, der hedder 00.00. Dette er forkert. C More Golf sender helt indtil kl. 01.10 alle dage.
C more Players
Også lørdag og søndag kan man følge to grupper spillere fra om eftermiddagen på C More Golf. Hvem det bliver offentliggøres når weekendens bold-sammensætninger er fastlagt.
Ønsker du at være en del af C More Golfs store dækning af The Players, men ikke har adgang til kanalen i dag, så kan du på deres hjemmeside købe adgang for 79 kr. om måneden – uden binding.
C More Golf sender direkte fra alle PGA Tour og Champions Tour turneringer.