Video: Søren Kjeldsen om TPC Sawgrass: – Alle er ved at skide i bukserne

terrassa15-288907I forbindelse med at Søren Kjeldsen i denne uge deltager i The Players Championship på TPC Sawgrass i Florida, så har han fået sin søn Emil til at lave et lille uformelt mini-interview, som Søren så har lagt op på sin Facebook-side.
Som det fremgår af interviewet, så er det en både spændt og optimistisk Kjeldsen, der ser frem til at prøve kræfter med ‘den femte major’ for kun anden gang i karrieren.
— Læs også: Starttider The Players – dem skal Kjeldsen ud med
Man kan også høre ham fortælle om den (lidt for) spændende afslutning på den berømte og berygtede bane, samt om sine forventninger til det slag, som hans caddie skal slå under en af prøverunderne.
Du kan se interviewet herunder, og det kan i øvrigt varmt anbefales at slå et smut for Kjeldsens Facebook-side. Nordjyden er god til at opdatere med sjove videoer, billeder og meget andet fra hans liv som professionel golfspiller. Du finder siden ved at klikke her.