Lasse Jensen brændte sammen på Mauritius – fra top-10 til misset cut

LasseJensen_heritage15-288105Det så rosenrødt ud for danske Lasse Jensen, der for anden uge i træk var med fremme i en Europatour-turnering. Med en første runde i -1 var Lasse Jensen placeret på en delt 9. plads inden fredagens anden runde, og spørgsmålet var bare om han kunne rykke længere frem i feltet med en god anden runde. Det kunne han ikke.
En enkelt birdie og intet mindre end ni bogeys sendte Lasse Jensen tilbage til en delt 74. plads, hvilket var ét sølle slag fra cutgrænsen.
— Læs også: Lasse Jensen i top-10 på Europatouren
Heller ikke Søren Hansen kom videre fra de to første runder. I modsætning til sin landsmand stod det dog mere i kortene i Hansens tilfælde. Han var +9 efter første runde og en anden runde i +5 betød en delt 111. plads.
Andrew Dodt fra Australien fører stadig turneringen. Med en anden runde i -2 rykkede han til -8 samlet og fører inden weekendens finalerunder med tre slag ned til Sydkoreas Jeunghun Wang, der vandt sidste uges turnering i Marokko.
— Læs også: Præmier for over en million kroner i turnering på Ree Golf
Tredjepladsen deles af Siddikur Rahman fra Bangladesh og belgiske Nicolas Colsaerts. Sidstnævnte brændte banen på Mauritius helt af fredag med ni birdies og to bogeys, og hans runde i -7 sendte ham hele 68 pladser frem til feltet til -4 samlet.
AfrAsia Bank Mauritius Championship, leaderboard