Se Tigers legendariske chip udført i LEGO

legochipMan skal ikke kende ret meget til golf før man kender alt til Tiger Woods’ chip på 16. hul ved Masters i 2005. Billedet af bolden, der langsomt men sikkert bevæger sig ned mod hullet for til sidst, at pause lige som man kan se Nike-logoet, og så forsvinde under jorden.
— Læs også: Masters Video: Tigers chip fra 2005
Nu har man så endnu en mulighed for at få nyde slaget – og denne gang i et noget andet format. Amerikanske Jared Jacobs har nemlig lavet en Instagram-video, hvor slaget er opført med stop-motion LEGO. Endda suppleret med den mindst lige så legendariske kommentatorlyd.
Og ja … der er stadig basis for gåsehud.

In your life have you seen anything like that? #TigerWoods #VerneLundquist #PGA

En video slået op af Jared Jacobs (@goldyeller) den