Hård danskerdag på The K Club: Kun Kjeldsen og Olesen videre til weekenden

Thorbjørn gladOtte danskere stillede til start ved Dubai Duty Free Irish Open, men kun to af dem klarede skærene og skal spille med i weekenden på The K Club.
Søren Kjeldsen, der er forsvarende mester ved turneringen, lå på en delt 5. plads efter første runde, men en anden runde i +2 var dyr for nordjyden, der faldt tilbage til en delt 24. plads i -1 samlet. Det er et slag bedre end Thorbjørn Olesen, der for anden dag i træk var rundt i par.
Indtil langt ud på eftermiddagen lå cuttet og balancerede mellem +2 og +3, men i sidste ende kom akkurat 65 spillere til +2 og det blev dyrt for Jeff Winther og Søren Hansen. De var begge to i klubhuset i +3 og missede derfor cuttet med mindst mulige margin.
Joachim B. Hansen (+4 i dag) blev delt nummer 95 i +6, Lucas Bjerregaard (+2) nummer 119 i +8, Morten Ørum Madsen (+7) nummer 130 i +10 og Thomas Bjørn (+7) nummer 146 i +13.
I toppen af leaderboardet er Danny Willet stadig på førstepladsen efter en runde i -1. Han deler den dog med skotske Marc Warren, der var rundt i -6, og de to har ét slag ned til forhåndsfavoritten, Rory McIlroy, der er i -7 samlet efter en anden runde i -2.
Du kan se med direkte fra lørdagens tredje runde på Viasat Golf og Viaplay, der sender direkte. Sendetiderne kan du se på vores TV-side.
Dubai Duty Free Irish Open, leaderboard