Justin Rose skadet

Justin Rose melder afbud til BMW PGA Championship
23/05/2014 European Tour 2014, BMW PGA Championship, Wentworth Club, Virginia Water, Surrey, England, UK. 22-25 May. Justin Rose of England during the second round
Justin Rose har meddelt på sin Twitter konto at han melder afbud til næste uges BMW PGA Championship som finder sted på the Wentworth Club i England. Afbuddet skyldes, at at han har smerter i ryggen. Problemet begyndte under The Players Championship og symptomerne er taget til i løbet af ugen
Roses afbud kommer i kølvandet Rory McIlroys afbud og er et stort tab for turneringen, som er Europa Tourens flagskib. Justin Rose betragter banen som sin hjemmebane, derfor er han ekstra bitter over at trække sig. Han håber dog at han kan besøge turneringen som tilskuer for at støtte arrangementet. 
27-5-07 European Tour 2007 / BMW PGA Championship / Wentworth Club, Virginia Water, Surrey, England/24-27 May 2007 / sunday, Anders Hansen is congratulated by Justin Rose after winning the BMW PGA Championship
Rose har tidligere to 2. pladser i turneringen. Blandt andet tabte han i omspil til Anders Hansen i 2007.