Ben Crane fører på PGA touren

Der venter en rigtig spændende weekend ved AT&T Byron Nelson championship på PGA touren. Ben Crane har lagt sig i spidsen i -12 efter en flot runde i 63, 7 under par. En runde, der indeholdt en stime med først en toer og derefter 7 treere i træk!
21-01-16 European Tour 2016, Abu Dhabi HSBC Golf Championship, Abu Dhabi GC, Abu Dhabi, United Arab Emirates. 21-24 Jan. Jordan Spieth of United States during the first round..
Et slag efter Crane, ligger flere af favoritterne i -11. Verdens nr. 2 Jordan Spieth, Stjerneskuddet Brooks Koepka, den rutinerede Sergio Garcia og den mere ukendte Bud Cauley. Den lokale Jordan Spieth er på hjemmebane i Dallas i denne uge, og trods det at han kun er 22 år, spiller han med i turneringen for 7. gang. Faktisk er hans bedste placering i turneringen en 16. plads i hans debut som 16 årig. Noget tyder på at han har tænkt sig at forbedre det i denne uge.
I -8 ligger et andet lille favoritfelt med Matt Kuchar, Dustin Johnson og unge Patrick Rodgers, og med 4 slag op til Ben Crane er de er ikke længere væk end, at de sagtens kan spille med om sejren søndag aften hvis de strikker en god weekend sammen.