Spændende før weekenden på LPGA

På LPGA touren har sydkoreaneren So Yeon Ryu lagt sig alene i spidsen i -7 efter de første to runder. Hun bliver skarpt forfulgt af Stacy Lewis, Amy Yang og Mika Miyazato i -6. Med yderligere 4 spillere på -5 er der lagt op til en yderst spændende weekend.
Lexi ThompsonDe to topspillere Lydia Ko og Lexi Thompson kravlede med runder i 69 og 68 begge frem i feltet, og ligger nu på en delt 37. plads bare 5 slag efter Ryu, og dermed kan de to stjerner sagtens nå at blande sig toppen med et par gode finalerunder.
Veteranen Laura Davies sluttede desværre med at gå tre over på de sidste to huller, men havde inden da 8 birdies og ligger 4 slag efter SoYeon Ryu. Da Laura Davies vandt sin første i major i 1987 var de fleste i denne uges felt endnu ikke født! Det bliver spændende at se om den aldrende brite kan sætte de unge på plads med et par gode runder i weekenden.