Flot 8. plads til Cappelen på Web.com Touren

SebastianCappelen_0219_FOTO-KasperKaagSæsonens første fire første starter på Web.com Touren var noget svingende for Sebastian Cappelen med alt fra en 5. plads til at misset cuttet to gange. Nu er sæsonen kommet ind i en stabil cuttet ved at cuttet er blevet klaret tre turneringer i træk, og søndag kom så en flot 8. plads i South Carolina.
– Læs mere: Endelig vandt Rory i sit hjemland! Thorbjørn i top-10
BMW Charity Pro-Am Presented by SYNNEX Corporation blev spillet på Thornblade Club, og igennem hele turneringen var Cappelen med fremme. Søndag var scoren 68 slag (-3), og med samlet -16 blev det til en 8. plads, hvilket var karrierens femte top-10 resultat på Web.com Touren. Det flotte resultat gør også, at han hopper ti pladser frem på tourens rangliste, så han nu er nummer 35. Top-25 efter den ordinære sæson får kortet til PGA Touren.
– Læs mere: Dømt for insiderhandel: Mickelson skal tilbagebetale milliongevinst
Vinder af turneringen blev Richy Werenski fra USA, der vandt med to slag foran en gruppe på tre spillere.
BMW Charity Pro-Am Presented by SYNNEX Corporation, resultat.